• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Disney 100th Master Craft Statue Tuxedo Donald Duck (Snipp og Snapp) 40 cm (forhåndsbestilling)

  • 1 500,-

Ikke på lager hos Dippy

Lagerbalanse:
Artikkelnummer: 43769
Del

Totalpris 4295,- Forskudd på 1500,- ved bestilling, restsummen på 2.795,- betales når figuren kommer til Dippy's lager, 

Forventet levering August 2024. 

Dippy.no har fått reservert 6 eksemplarer hos produsent, 5 er allerede solgt, kun ett eksemplar til er åpen for forhåndsbestilling.

Velkommen til Donald Duck når han gjør entré i sin nye smoking! Men vent, denne gangen får han også selskap av den frekke favorittduoen hans Snipp og Snapp.

Beast Kingdoms Master Craft-serie avduker en spesialutgave: Donald Duck i smoking. Den ofte temperamentsfulle, men likevel bedårende Duck er her for å blende med et kjekk nytt utseende! Denne utgivelsen inneholder Donald i en matt svart smoking, komplett med sin karakteristiske lekne positur og smil. Antrekket, sløyfen og toppluen er laget av et alvelignende materiale, og skaper et eksklusivt design. Denne spesialutgaven inkluderer også Donalds to lekne følgesvenner, Chip og Dale, kledd i matchende smoking, klare til å lyse opp natten på en storslått begivenhet. Denne drømmende statuen er begrenset til bare 999 stykker over hele verden. Så sørg for å bestille din unike statue denne høytiden kun fra et offisielt Beast Kingdom-utsalg!

begrenset til kun 999 stykker over hele verden!