• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Disney Master Craft Statue Dumbo Special Edition (With Timothy Version) (Totalpris 3.995,-)

  • 800,-
På lager
Artikkelnummer: 55889
Del

Totalpris 3995,- Forskudd på 800,- ved bestilling, restsummen på 3195,- betales når figuren kommer til Dippy's lager, 

Forventet levering Desember 2024. 

Alles søte lille elefant med store ører og lang nese er tilbake for å sveve rett til hjertene deres, sammen med hans like søte venn Timothy.

Disneys fjerde animasjonsfilm, "Dumbo" er den første animasjonen i full lengde som først og fremst fokuserer på en dyrekarakter. Den oppløftende historien fokuserer på Dumbo, som opprinnelig ble beskyttet av moren sin, ved et uhell
skilt fra henne og tvunget til å jobbe i et sirkus. Fra å bli ledd av og hånet, er det bare med sin nye venn Timothys oppmuntring og støtte at Dumbo sakte bygger opp selvtilliten sin og lærer å fly med sine ikoniske, store ører, og til slutt blir en lysende sirkus-superstjerne!

Beast Kingdoms "Master Craft"-samling av svært detaljerte statuer introduserer en spesialutgaveserie for 'Dumbo'. Denne gangen, med en perlemoreffekt, har det intrikate designet en myk fargepalett ettersom de store, signaturørene hans avslører hans sjenerte og bedårende utseende. Dumbo sees her holde en fjær gitt av kråka, nå i en blå farge, som symboliserer gleden til Dumbo når han har vennen ved sin side. Viktigst av alt, vi kan ikke gå glipp av Dumbos støttende bestevenn i hans nye fargevalg! "Timothy" føyer seg inn i rekken av Master Craft-serien når han inntar scenen med sin beste venn, og tilfører et lite ekstra snev av varme med denne spesialutgaven. Ikke gå glipp av dette utsøkt vakre Dumbo-samleobjektet, som er begrenset til 999 stykker over hele verden. Skynd deg og grip ham godt, bare fra et offisielt Beast Kingdom-utsalg!

Produktstørrelse: 37,5 x 27,5 x 32,5 cm

Begrenset utgave på 999 stk over hele verden.