• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Beauty and the Beast Deluxe Art Scale Statue 1/10 (Totalpris 11.895,-)

  • 2 500,-
På lager
Artikkelnummer: 55853
Del

Totalpris 11.895,- Forskudd på 2500,- ved bestilling, restsummen på 9.395,- betales når figuren kommer til Dippy's lager, 

Forventet levering August 2024. 

Med en gardin av stjerner som dekorerer det store glassmaleriet i bakgrunnen, og store grener av roser som spirer fra marmorsøyler som klatrer i ranker, en dyrisk skapning med brun pels, horn, klør og en hale, iført formell edel antrekk, forsiktig gjennomfører en romantisk dans med en vakker ung kvinne med langt brunt hår. Over en fast base som minner ballsalen om palasset hans, med trappene og den røde løperen foran, hvor det særegne paret blir observert av Lumiere, slottets karismatiske, men opprørske fotgjenger, forvandlet til en kandelaber, etterfulgt av butleren Cogsworth, forvandlet. til en klokke, og husholdersken Mrs. Potts, og hennes sønn Chip, forvandlet til henholdsvis en tekanne og en tekopp, med hele basen dekorert. I tillegg til linjen som feirer Disneys hundreårsjubileum, presenterer Iron Studios statuen "Beauty and the Beast Deluxe - Disney 100th - Disney Classics - Art Scale 1/10", inspirert av Disneys 30. animasjonsfilm med teatermusikal, basert på eventyret La Belle et la Bête av Jeanne-Marie Leprince de Beaumont.

Iron Studios vil også gi ut statuen i en vanlig versjon «Beauty and the Beast - Disney 100th - Disney Classics - Art Scale 1/10», med Belle og paret hennes som danser over en base som minner ballsalgulvet om Beasts slott. Og den begrensede statuen "Beauty and the Beast 100 Years - Disney 100th - Disney Classics - Art Scale 1/10", med det forelskede paret dansende på en lignende base av palassets gulv, etterfulgt av en annen ekstremt dekorert sølvsokkel med en festlig frontplakett til Disneys 100-årsjubileum, en mer enn spesiell gjenstand for fans og samlere å feire og delta på hundreårsdagen, laget i et begrenset opplag med kun 100 tilgjengelige enheter.

I Frankrike på 1700-tallet ydmyker en ung og rik, men også grusom og egoistisk prins en gammel tigger i en kald vinternatt da hun tilbød ham en rose i bytte mot husly. Den gamle damen viste seg å være en trollkvinne av stor skjønnhet, og selv om han ba om nåde, for å straffe ham for mangelen på kjærlighet i hjertet hans, forbannet trollkvinnen ham ved å forvandle ham til et grusomt dyr, og tjenerne hans til antropomorfe husholdningsgjenstander . Rosen som trollkvinnen tilbød ham var magi og trolldommen kunne bare brytes hvis prinsen lærte å elske noen og ble elsket tilbake, men hvis det siste kronbladet på rosen falt, kunne trolldommen ikke brytes lenger. Etter 10 år satte en ung bokelsker ved navn Belle, datter av en eksentrisk oppfinner ved navn Maurice, seg frivillig som fange av udyret i stedet for sin far, etter at han gikk seg vill i skogen og søkte tilflukt ved å invadere Beasts slott og bli låst. opp på grunn av det. Med tiden begynte de å bli forelsket i hverandre, noe som ga Beasts en sjanse til å bryte trolldommen og forbannelsen hans, og komme tilbake til sin menneskelige form sammen med tjenerne sine.

Filmen ble utgitt i 1991, universelt rost av både kritikere og publikum, og ble nominert til mange priser, og vant en Golden Globe Award for beste film - musikal eller komedie (første gang for en animert spillefilm). Beauty and the Beast var den første animasjonen som ble nominert til Oscar for beste bilde, og den eneste animerte filmen frem til 2009 med mer enn 6 nominasjoner. Den vant også to priser, beste originalpartitur og beste originalsang. 

Høyde ca  29 cm