• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Disney Master Craft Statue Dumbo Marie (Totalpris 3.495,-)

  • 700,-
På lager
Artikkelnummer: 55890
Del

Totalpris 3495,- Forskudd på 700,- ved bestilling, restsummen på 2795,- betales når figuren kommer til Dippy's lager, 

Forventet levering August 2024. 

Innenfor pantheonene til magiske Disney-animasjonsfilmer var Aristocats den første som noensinne hadde katter som hovedstjernene! Stjernen i showet 'Marie' samler et ensemble av morsomme, lodne venner, og er en minneverdig karakter som den dag i dag er en inspirasjon for unge jenter over hele verden!

Beast Kingdom, "Entertainment Experience Brand" er stolte av å introdusere det siste i den eksklusive Master Craft-serien: Marie fra Disneys Aristocats. Sett i 1910 Paris, følger den 20. animerte klassikeren fra Disney en gruppe aristokratiske parisiske katter som leter etter sin tapte familieformue! Marie, en kattunge med hvit pels, er den mellomste og eneste hunnkattungen til hertuginnen! Marie etterligner morens eleganse og høye vekst, og blir ofte sett på som bortskjemt, spesielt av Alley Cat; Thomas O'Malley, som hjelper familien på deres søken. Men i virkeligheten er Marie innerst inne en romantisk dagdrømmer full av kjærlighet og varme i hjertet, egenskaper som alle finnes i designen til Master Craft Marie.

Master Craft-serien legemliggjør kunsten med presisjon, håndlagde og malte mesterverk fra Beast Kingdom-teamet! Hver statue er individuelt skulpturert av et mannskap av erfarne kunstnere uten å spare på detaljer. Master Craft Marie inkluderer den bedårende stjernen som sitter på sin egen pute, som fungerer som statuens stativ.

For alle fans av Disneys kattehelter er dette en statue som ikke bør gå glipp av!

Produktstørrelse: 24 x 24 x 33 cm

Begrenset utgave på 1970 stk over hele verden.