• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Disney Master Craft Statue Pinocchio Wooden Ver. Special Edition (Totalpris 3.995,-)

  • 800,-
På lager
Artikkelnummer: 55886
Del

Totalpris 3995,- Forskudd på 800,- ved bestilling, restsummen på 3195,- betales når figuren kommer til Dippy's lager, 

Forventet levering August 2024. 

Pinocchio, tredukken som lengtet etter å bli en ekte gutt, regnes som en av de største og mest rørende Disney-animasjonsfilmene gjennom tidene.

Laget av den gamle snekkeren Geppetto, legger denne dukken ut på en rekke eventyr, viser mot, ærlighet og uselviskhet for å bestå den menneskelige testen til den blå feen. Handlingene hans beveger den blå feen så dypt at hun oppfyller ønsket hans, og forvandler ham til en ekte menneskegutt!

Beast Kingdom "Master Craft"-serien med eksklusive samleobjekter er klar til å transportere fans tilbake til Disneys gylne æra med utgivelsen av en Wood-Grain-versjon av Pinocchio. Laget med ekte trekorneffekter, fans kan glede seg over og stolt vise frem denne håndlagde og håndmalte statuen. For å forsterke den eksklusive estetikken gjenskapes klærne, skoene og håret på statuen med en holografisk perlemoreffekt, som myker opp den generelle visuelle fargen og hever utformingen til dette unike stykket. Sammen med vår modige venn er Figaro, Geppettos kjæledyrkatt, som gir et søtt tillegg til den magiske Pinocchio-historien.

Denne spesialutgaven er begrenset til bare 999 stykker over hele verden, noe som gjør den til en av samleobjektene du må ha. Bestill din i dag fra et offisielt Beast Kingdom-utsalg!

Spesielle funksjoner:

- Gjenskape den ikoniske Pinocchio ved hjelp av detaljert trekorneffekt
- Manuell sprøytestøping, med profesjonelt gradert maling
- Eksklusiv jernsett plakett

Produktstørrelse: 27,5 x 25 x 22 cm