• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Disney Master Craft Statue Pinocchio White Rabbit (Totalpris 3.995,-)

  • 800,-
På lager
Artikkelnummer: 55887
Del

Totalpris 3995,- Forskudd på 800,- ved bestilling, restsummen på 3195,- betales når figuren kommer til Dippy's lager, 

Forventet levering August 2024. 

Husker du den fantastisk kledde White Rabbit fra den animerte klassikeren 'Alice In Wonderland'? Når vi først blir introdusert for ham, fører et sett med sprø hendelser Alice ned i et bokstavelig kaninhull fullt av fantasi og undring! Det hele starter med selve den hvite kaninen, en fantastisk sprø karakter med konstant bekymring for å komme for sent. Derfor holder han et pålitelig lommeur i den ene hånden klar til å sette i gang når det trengs.

Akkurat i tide til Lunar Year Of The Rabbit, lanserer Beast Kingdoms MasterCraft-serie
MC-068 Alice In Wonderland Master Craft The White Rabbit
Linjen, som er selve symbolet på eksklusiv produksjon av samleobjekter, viser den utsøkte mengden detaljer som finnes i den fantastiske White Rabbit og hans mange sære funksjoner.
Iført sin karakteristiske røde dressjakke og røde hjertevest, sees den svært detaljerte MasterCraft White Rabbit blåse i trompeten etter ordre sendt av Queen Of Hearts. I tillegg har han også med seg sitt trofaste lommeur og briller, som han aldri blir sett uten.

For fans av det aller høyeste innen samlerdesign, vil MasterCraft White Rabbit garantert bli en hit. Begrenset til bare 3000 stykker over hele verden, sørg for at din er bestilt fra et offisielt Beast Kingdom-utsalg i dag!

Produktstørrelse: 36 cm