• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Disney 100 Years of Wonder Master Craft Statue Snow White 40 cm

  • 3 995,-
  • 2 995,-
På lager
Artikkelnummer: 55891
Del

På tilbud hos leverandør i Tyskland, ca 3 ukers leveringstid, forbehold om utsolgt, men sjekker dette samme dag som bestilling er mottatt.

Disney 100 Years of Wonder er en feiring for tidene. Så mange kjente karakterer har prydet skjermene våre gjennom årene og har brakt glede til både voksne og barn.
En ambisiøs karakter fra Disneys tidligere år og regnet som den første animerte funksjonen i full lengde, er selvfølgelig Snøhvit. En godhjertet prinsesse, hun blir forgiftet av en ond dronning, og faller i en dyp søvn som bare kan brytes av et prinskyss!
MasterCraft-serien med statuer som kan samles av Beast Kingdom fortsetter Disney 100 Years of Wonder-feiringen med utgivelsen av MC-062 Snow White MasterCraft statuen i begrenset opplag. Utsmykket i hennes klassiske blå og gull prinsesseantrekk mens hun lytter til favorittsangfuglen hennes, er Snøhvit legemliggjørelsen av eleganse. Den håndmalte skulpturen bringer til live alle elementene i den muntre karakteren, inkludert en fantastisk base, som har et eple og en ugle, som symboliserer visdom.
Begrenset til bare 3000 stykker over hele verden, bør denne klassiske karakteren samles og nytes av alle fans!

Begrenset til 3000 sett over hele verden.