• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Motu: Art Scale Statue 1/10 Stratos 29 cm (Totalpris 3195,-)

  • 600,-
På lager
Artikkelnummer: 53251
Del

Totalpris 3.195,- forskudd 600,- rest sum 2.595,- når den kommer til Dippy's lager. 

Forventet Juni 2024. 

Fra toppen av toppene av Mystic Mountains, mellom stammer og forgreninger av den lokale vegetasjonen, kuttet av elfenben og hvit tåke fra skyene i høye høyder, tar den edle og heroiske bevingede krigeren flukt, selvsikker og mektig i sitt naturlige habitat , hans tapperhet, lederskap og luftakrobatikkferdigheter gjør ham til en av de mest verdifulle allierte til Universets Mestere i kampen deres
mot de onde kreftene ledet av trollmannen Skeletor, herren over Slangefjellet, og hans undersåtter. Ved å ta med en jetpack på ryggen for å øke flyhastigheten, og med skarpe øyne som en rovfugl, opptrer han i tillegg til å være en stor jagerfly som en lur spion for de heroiske krigerne, forsvarere av planeten Eternia. Iron Studios utvider sin MOTU-samling og presenterer statuen "Stratos BDS Art Scale 1/10 - Masters of the Universe - Art Scale 1/10", med Avions monark og allierte av He-Man.

Leder av fugle folket, en rase av flygende aper som bor i luftbyen Avian på toppen av toppene av Mystic Mountains of Eternia, Stratos er en av de mest pålitelige krigerne mellom He-Mans heroiske allierte. Som barn ble landsbyen hans ødelagt av Tycon-inntrengere, en eldgammel art av bevingede insektmenn, og bare Stratos og søsteren hans overlevde. Stratos fant overlevende fra andre landsbyer av Winged People angrepet av Tycons, og Stratos fikk mer enn løslatte fanger, han opprettet også en styrke for å motsette seg Tycons som fortsatte å tømme ressursene deres, helt til Bird People etablerte et nytt hjem i Avion, og valgte Stratos som deres konge.

Størrelse: 29 x 17 x 14 cm