Kjøpes:
   Samlinger og partier av brukte tegneserier, blader, leker, samleobjekter fra pop-kultur og lignende. 
Foreløpig kun internett basert salg, så kun interesse for objekter som egner seg for forsendelse, (objekter som veier under 35 kilo, 90 cm lengde)
også alltid interessert i å komme i kontakt med produsenter og grossister av nye produkter som kan passe inn i sortimentet.

Kjøpes normalt ikke: 

   Klassiske antikviteter som møbler, kunst/malerier, klokker/ur, smykker, glass, porselen, keramikk, vanlig julepynt o.l , unntak for ting som kan passe inn i sortimentet med fokus på tegneserier og populærkultur, dvs at ett armbåndsur med Mikke Mus eller Tintin, er mer aktuelt enn en Rolex klokke. Før øyeblikket blir det også trolig takket nei til tegneseriesamlinger som inneholder primært Fantomet serieblader fra 1980-1990 tallet, Nemi og Donald Duck & Co ukeblader (Donald Pocket, album og bøker går fint)

*

Dippy.no er lokalisert på Frogner mellom Lillestrøm og Gardermoen, kan hente innenfor akseptabel kjøreradius på Østlandet (Litt basert på volum og verdi) Det er også mulig å levere etter avtale, også lørdager og søndager. oppgjør via Vipps eller bankoverføring. Kontant betaling kun ved avtale og mindre beløp. Det er også mulig å selge større samlinger via en avtalt prosent provisjon, med ukentlig oppgjør etter hvert som objekter er solgt. ingen gebyrer, og full retur rett når ønsket, av usolgte objekter.

*

Dippy.no ved Baltzersens brukthandel har brukthandlerlisens og følger lovverket rundt dette. Ingen handel gjennomføres med selgere som krever å være anonyme, og/eller har objekter til salgs med tvilsom historikk. 


Til forside