Kjøpes:   
Samlinger og partier av brukte tegneserier, blader, leker, ubrukte postkort, samleobjekter fra pop-kultur og lignende. 
Foreløpig kun internett basert salg, så kun interesse for objekter som egner seg for forsendelse, (objekter som veier under 35 kilo, 90 cm lengde)

 Kjøpes normalt ikke:

Klassiske antikviteter som møbler, kunst/malerier, klokker/ur, smykker, messing, glass, porselen, keramikk, vanlig julepynt, LP-plater, CD, DVD, nyere PC-Rom spill. Unntak for ting som kan passe inn i sortimentet med fokus på tegneserier og populærkultur, dvs at ett armbåndsur med Mikke Mus eller Tintin, er mer aktuelt enn en gullklokke. 

Tegneserier:

Har av forhåpentligvis opplagte grunner ikke mulighet til å kjøpe objekter til en høyere pris enn hva som tilsvarende blir solgt for på Dippy.no. Grovt regnet er det ca 50% av utsalgspris som kan betales. Se gjerne brukte tegneserier kategorien for pris referanser. Tegneserier som er fukt/mugg skadet på grunn av oppbevaring i ikke-tempererte rom i kjeller, garasje, uthus, eller som har vært oppbevart i bolig der det røykes innendørs over lengre tid, er uønsket. Før øyeblikket blir det også trolig takket nei til tegneseriesamlinger som inneholder primært Nemi serieblader, Billy, Fantomet og/eller Donald Duck & Co serieblader fra 1980-1990 tallet (album, julehefter, hardcover bøker og pocketbøker fra disse seriene er ok).

*

Dippy.no er lokalisert på Frogner mellom Lillestrøm og Gardermoen, kan hente innenfor akseptabel kjøreradius på Østlandet (Litt basert på volum og verdi) Gjerne lørdag eller søndag etter avtale. Om ikke objektene allerede nedpakket i esker, kan vi ta med kasser til dette, Oppgjør via Vipps eller bankoverføring. Kontant betaling kun etter avtale og mindre beløp under 3.000,-

*

Dippy.no ved Baltzersens brukthandel har brukthandlerlisens og følger lovverket rundt dette. Ingen handel gjennomføres med selgere som krever å være anonyme, og/eller har objekter til salgs med tvilsom historikk. 


Til forside