• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

X-Men Days of Future Past Movie Masterpiece Action Figure 1/6 Wolverine Deluxe Version (Forhåndsbestilling)

  • 1 500,-
På lager
Artikkelnummer: 45244
Del

Forventet April/Mai 2024

Totalpris 5695,- Forskudd på bestilling 1500,- Restbeløp 4195,- når figuren kommer til Dippy's lager, sendes fraktfritt.


I en fremtidig verden revet i stykker av hat mot alle mutanter, er Wolverine en av de få gjenværende X-Men som er i stand til å fortsette kampen mot Sentinels - de svært effektive mutant-drepemaskinene. Nå eldre og klokere melder Wolverine seg frivillig til å gå tilbake i tid og samle fortidens X-Men for å gjenopprette verden til sin rettmessige vei.

Sideshow and Hot Toys er begeistret for å se den høyt anerkjente X-Men: Days of Future Past-filmen på nytt ved å presentere en Deluxe-versjon av Wolverine utstyrt i 1973-mote som den siste samlefiguren i sjette skala, og kommer med en bemerkelsesverdig dioramabase for å komplimentere skjermen .

Den filmnøyaktige samlefiguren er vakkert laget basert på utseendet til Hugh Jackman som Wolverine i filmen. Den har en nyutviklet hodeskulptur og hårskulptur med imponerende likhet, nøye skreddersydd kostyme med en ekte skinnjakke for å fullføre hans slående utseende, utskiftbare hender med klør og et par sømløse underarmer og hender med klør for Wolverines alternative styling.

Deluxe-versjonen inkluderer en svært detaljert dioramafigurbase som gjenskaper det særegne kampterrenget.

Denne Wolverine-figuren vil være en unik tilskudd til samlingen din!