• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

American Psycho Action Figure 1/6 Patrick Bateman 30 cm (Skaffevare)

  • 5 195,-
  • 3 995,-
På lager
Artikkelnummer: 53155
Del


Ca 2-3 ukers leveringstid

"Jeg har alle egenskapene til et menneske: kjøtt, blod, hud, hår; men ikke en eneste, klar, identifiserbar følelse, bortsett fra grådighet og avsky. Noe forferdelig skjer inni meg og jeg vet ikke hvorfor. Min nattlige blodtørst har fløyet over i dagene mine, jeg føler meg dødelig, på grensen til vanvidd, jeg tror at fornuftsmasken min er i ferd med å gli.

Iconiq Studios er stolte av å presentere den svært detaljerte 1:6-skalaen Patrick Bateman fra kultklassikeren American Psycho, med to omhyggelig utformede hodeskulpturer som fanger intensiteten i filmen.

Med det håret kan han forveksles med Marcus Halberstram, de går til og med til samme frisør, men Bateman har en litt bedre hårklipp. Den inkluderer også en fantastisk spesialtilpasset dress. Ikke fortell meg, la meg gjette... Italiensk couture? Det ser så mykt ut. Og se på det tilbehøret, kofferten, kassettspilleren, øksen, den store variasjonen av dem. Se på det subtile lakken, den smakfulle skulpturen av det hele. Herregud, det har til og med en blodpåvirkende effekt.

Ser du det visittkortet? Det er 2, en for Bateman i 1:6, og en for deg. Den fargen? Det er bein. Og bokstaven er noe som heter Silian Rail.

Er det en regnfrakk? Ja, Allen, det er det!