• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter

Tell Me Without Telling Me (Engelsk utgave)

  • 198,-
På lager
Lagerbalanse: 4
Artikkelnummer: 34477
Del

   Dette nye kortspillet fra Spin Master Games er den ultimate festaktiviteten du vil ha i ermet, enten det er på universitetet, happy hour eller et utdrikningslag. Det vil få hele mengden til å handle, le, snakke og kanskje til og med rappe. Del inn i 2 lag. Vekslende lag kaster terningen og snur deretter tidtakeren for å starte lagets tur. Gi hint til laget ditt for å gjette så mange kort som mulig før tiden renner ut, uten å bryte terningens regel! Det er 3 kategorier på terningen. Vis ikke fortell: ingen ord tillatt, la kroppen din snakke. Rekvisitter oppmuntres! Én stavelse: bare ord med én stavelse. Dette ville fungere, men dette ville ikke fungere. Freestyle: Alle ord er rettferdig spill, bare ikke det som står på kortet. Ingen bevegelser tillatt! Emnekategorier inkluderer mennesker, egenskaper, ting, steder og NSFW. Hvor mange kort kan du hjelpe laget ditt med å gjette innen 60 sekunder? Ta vare på kortene dine for å se hvem som har mest på slutten... AKA vinnerlaget. 

Dette spillet er for tenåringer og voksne fra 18 år og oppover, og vi anbefaler å spille med familie og kolleger på egen risiko! Vennene dine kommer garantert til å dø av latter av disse risikable kortene. 

Dette kortspillet er også en flott julestrømpegave, festgave eller innflyttingsgave. Ta tak i favorittmenneskene dine og spill #TellMeGame ASAP. Fra 17 år.