• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser

Loungefly Lommebok Winnie the Pooh Sweets (Ole Brumm)

  • 398,-
På lager
Lagerbalanse: 1
Artikkelnummer: 33187
Del


Ta et piknikteppe og gjør deg klar for søte godbiter i Hundred Acre Wood. Ta med deg denne Loungefly Disney Winnie the Pooh Sweets Zip Around-lommebok for søt-som-honning-eventyr. Et all-over-trykk bærer et deilig herlig motiv av småkaker, cupcakes og smultringer i farger assosiert med Ole Brumm, Piglet, Eeyore og Tigger. Noen få bier drysses i mellom også. På innsiden finner du 4 spor for å holde kort og 1 ledig spor for å holde ID-en din. En utstanset godteriform gir et deilig preg. Den er perfekt for alle Disney-eventyrene dine – eller for å gjøre hverdagsutflukter til søte og minneverdige øyeblikk.

Loungefly Disney Winnie the Pooh Sweets Zip Around Wallet er laget av vegansk skinn (polyuretan). Glidelåser i lommeboken er lukket, har skinnende sølvfarget metallbeslag og trykkdetaljer. Legg merke til det koordinerende mønsteret til det innvendige fôrstoffet.

Denne lommeboken er et offisielt lisensiert Disney-produkt.

Lommebokmål: 15 x 3 x10 cm

Mønstrene vil variere med all-over-print stiler. Ikke hver brikke vil se identisk ut, og heller ikke hver brikke vil samsvare nøyaktig med det som er avbildet på nettet.