• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser

Corpse Bride by Loungefly Backpack Moon

  • 895,-
På lager
Lagerbalanse: 2
Artikkelnummer: 41385
Del


Følg måneskinnet til de levendes land med stil. Si "I do" til vår Loungefly Warner Bros. Corpse Bride Moon Mini-ryggsekk. En fullmåne stiger opp bak Emily, som bærer Victor gjennom natten, mens sommerfugler suser i lyset bak dem. En frontlomme med glidelås sikrer mindre gjenstander du kan ha med deg på reisene. I en alternativ visning, gjennom linseformede detaljer, vises Emily og Victor i skyggeform mot månen.

 Original kunst fortsetter på sidelommene, med et trykt bilde av en sommerfugl fanget i en glassklokke. På baksiden vises utklipp og en hodeskalle med vinger. Til og med skulderstroppene inkluderer applikasjoner av flagrende sommerfugler! La deg rive med i trollbindende stil med denne uhyggelig vakre ryggsekken. Loungefly Warner Bros. Corpse Bride Moon Mini-ryggsekken er laget av vegansk lær (polyuretan). 

Vesken har justerbare skulderstropper og sølvfarget metallbeslag. Ytterligere funksjoner inkluderer applikasjoner, pregede, linseformede og trykte detaljer. Legg merke til det koordinerende innvendige fôret. Denne ryggsekken er et offisielt lisensiert Warner Bros.-produkt

- Størrelse: 23 x 25 x 11 cm