• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter

Indiana Jones Retro Collection Actionfigur Toht (Raiders of the Lost Ark)

  • 199,-
På lager
Lagerbalanse: 4
Artikkelnummer: 35352
Del

En massiv mann med høy kompetanse i boksing i kamp med Indiana Jones, som ender med ett ublidt møte med en surrende flypropell

Både barn og samlere kan forestille seg den hjertestoppende handlingen og eventyret til Indiana Jones med figurer fra Indiana Jones Retro Collection! Med utsøkte funksjoner og dekorasjon, avdekker denne serien kvaliteten og realismen som Indiana Jones-tilhengere elsker. 

Denne 3,75-tommers Retro Collection-figuren er detaljert for å se ut som den tyske mekanikerkarakteren fra Indiana Jones og Raiders of the Lost Ark, med design og detaljer inspirert av Kenner-leker fra 1980-tallet. Hvis eventyret har et navn, må det være Indiana Jones!

Ca 10 cm høy

Leveres med tilbehør i i displayeske

Denne retro serien kommer på de tynne bakplatene fra Hasbro som tilsvarer de opprinnelige fra 1980-tallet, en del bøy i disse må påberegnes. For mint-in-box samlere har Dippy Blister cases som passer til denne serien : https://dippy.no/annet-merchandise/star-wars/ultimate-guard-protective-blister-case-s1 Ved bestilling av disse pakkes figurene i disse ved forsendelse.