• Gårsdagens, dagens og morgendagens samleobjekter til hyggelige priser
Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

The Lord of the Rings Statue 1/6 Gandalf the White (Classic Series) 37 cm

  • 3 595,-
På lager
Lagerbalanse:
Artikkelnummer: 43095
Del

Ca 2-3 ukers leveringstid

Fra det laveste fangehullet til den høyeste toppen jeg kjempet med ham, Balrog of Morgoth. Helt til jeg endelig kastet ned fienden min og slo hans ruin på fjellsiden. Mørket tok meg, og jeg forvillet meg ut av tanke og tid. Stjerner trillet over hodet og hver dag var like lang som jordens livsalder. Men det var ikke slutten. Jeg kjente livet i meg igjen. Jeg har blitt sendt tilbake... til oppgaven min er ferdig.

"Aragorn, Legolas og Gimli følger Hobbit-vennene sine inn i mørket i den eldgamle Fangorn-skogen. Mørk og farlig er denne gamle skogen; en rest av den store skogen som en gang dekket mye av de ville landene øst for fjellene. Som de knudrete trærne som henger over dem begynner å stønne illevarslende til hverandre, de tre jegerne blir varslet om tilstedeværelsen av en mystisk, kledd skikkelse.

«Den hvite trollmannen nærmer seg,» advarer Legolas, og i forventning om at fienden Saruman skulle dukke opp, lot trioen fly sverd, øks og pil, bare for å bli hindret av en blendende magi. Vennens tanker går raskt over i det verste, og i fortvilelse og frykt krever fienden deres å avsløre seg selv.
Men slutten har ikke kommet denne dagen, for mens det strålende lyset blekner og hans grå kappe faller, står ingen falne trollmann foran dem, men en venn fra den dødelige verdens grenser; Gandalf har kommet tilbake.

'Jeg er Gandalf den hvite, og jeg kommer tilbake til deg nå ved tidevannets sving.'

- skala 1:6;
- Laget av høykvalitets polystone;
- Digitalt skulpturert av Middle-earth-alumner og mesterskulptør, Gary Hunt;
- Opprettet for å feire LOTRs 20-årsjubileum;
- Signaturpositur og klær."

Mål: 27 x 37 x 27 cm